Auto accu

Ben je op zoek naar de perfecte accu voor jouw auto? Zoek niet verder! Bij Spitman Accu’s hebben we een uitgebreid assortiment A- en B-merk auto accu’s die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of je nu een betrouwbare accu voor dagelijks gebruik nodig hebt of een krachtige accu voor je high-performance voertuig, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Waarom Spitman Accu’s?

1. Uitgebreid assortiment:

Bij Spitman Accu’s begrijpen we dat elke auto uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan A- en B-merk accu’s, zodat je altijd de perfecte accu vindt die aan de eisen van jouw voertuig voldoet.

2. Kwaliteit gegarandeerd:

Wij leveren uitsluitend accu’s van gerenommeerde A-merken en hoogwaardige B-merken. Onze accu’s worden getest en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op optimale prestaties en duurzaamheid.

3. Deskundig advies:

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste accu voor jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om advies over het type accu, de capaciteit of installatie, wij staan voor je klaar.

4. Snelle levering:

Bij Spitman Accu’s begrijpen we dat je niet lang wilt wachten op je nieuwe accu. Daarom streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, zodat je snel weer de weg op kunt.

Onze merken

Ontdek onze uitgebreide selectie van A-merken, zoals Centurion. Daarnaast bieden we hoogwaardige B-merk accu’s die uitstekende prestaties leveren tegen een betaalbare prijs.

Bestel nu en rijd zorgeloos

Wacht niet langer! Bestel nu je auto accu bij Spitman Accu’s en ervaar de betrouwbaarheid en kwaliteit die wij te bieden hebben. Of je nu een particuliere autobezitter bent of een professionele monteur, wij zijn jouw betrouwbare partner voor auto accu’s van topkwaliteit.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste accu? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te assisteren.

Spitman Accu’s – Jouw Partner in Betrouwbare Auto Accu’s!

Waarom een duurdere autoaccu kiezen?

Een duurdere accu is stabiler gebouwd en heeft bv. dikkere loodplaten. Bovendien loopt hij minder snel leeg (ontladen) en heeft een langere levensduur. Als u veel rijdt wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u op uw autoaccu kunt vertrouwen. Maar ook bv. bij een auto die langer stil staat is het belangrijk dat de autoaccu niet snel leeg loopt. Als u naar een paar maanden uw auto weer wilt gebruiken zou het jammer zijn als de autoaccu leeg is gelopen en u geen ritje kunt maken.

Waarom een acculader?

1. Voorkom startproblemen:

Een acculader voor je auto is een essentieel hulpmiddel om onaangename verrassingen zoals startproblemen te voorkomen. Vooral als je auto gedurende langere tijd stilstaat, bijvoorbeeld tijdens vakanties of in de wintermaanden, kan de accu ontladen. Met een acculader kun je de accu eenvoudig opladen en ervoor zorgen dat je voertuig altijd startklaar is. Dit is niet alleen handig voor particuliere autobezitters, maar ook voor bedrijven met een wagenpark, waar betrouwbaarheid van voertuigen van groot belang is.

2. Verleng de levensduur van de accu:

Een regelmatige onderhoudslading met een acculader kan de levensduur van je auto-accu aanzienlijk verlengen. Diepontlading en langdurige inactiviteit kunnen de accu beschadigen en de prestaties verminderen. Door periodiek je accu op te laden met een acculader, behoud je de optimale laadstatus en voorkom je vroegtijdige slijtage. Dit niet alleen kostenbesparend, maar het zorgt er ook voor dat je niet onverwacht een nieuwe accu hoeft aan te schaffen. Een acculader is daarmee een investering in zowel de betrouwbaarheid als de duurzaamheid van je voertuig.

Klik hier voor onze acculaders.

De prijs van uw accu willen weten?

Bel 026-3611425 of mail ons of vul onderstaand formulier in.